El Centre mèdic i pediàtric Dr. Araujo, té més de 30 anys de compromís i dedicació amb l’atenció sanitària familiar de la població de Molins de Rei i comarca.

L’atenció primària esta portada de la mà del Dr. Araujo i d’altres quatre metges i metgesses de família. Es dona cita per al mateix dia i es pot escollir horari entre les 8 del matí i les 8 de la tarda.

Comptem amb diferents especialitats mèdiques: dermatologia, traumatologia, reumatologia, aparell digestiu, psicologia, logopèdia.

Servei de Cardiologia amb electrocardiograma, ecocardiograma, prova d’esforç, holter cardíac i de tensió arterial. Totes les proves són gratuïtes a través de la mútua.

El Centre Mèdic Araujo compta també amb un Centre Pediàtric format per un equip de sis pediatres que efectuen revisions i visites de 8 del mati a 8 de la tarda, així com dissabte de 9 a 13h. La Pediatria és Centre Vacunal de la Generalitat de Catalunya. Fem revisions esportives, certificats mèdics.

Efectuem anàlisis clíniques de dilluns a divendres de 8:00 a 11:00h i dissabte de 9:00 a 11:00h

Comptem amb un servei de gestió de mútua mèdica.

Els nostres espais estan pensats per oferir la màxima comoditat i la perfecta accessibilitat per tal d’oferir un servei de qualitat i resoldre els problemes que afecten nens i adults. Cobrir les necessitats dels nostres pacients és la nostra prioritat, per això les cites mèdiques són immediates i ampliem l’horari d’ atenció prioritària per a la seva comoditat.

borde